Contact|

Ervaringsleren
met paarden

Voorwaarden

23 NOV 2017 | BUSSUM

Organisatie
Het Congres ervaringsleren met paarden is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP. Mediapartners zijn Sozio en PIP. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom in Amsterdam.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op donderdag 23 november 2017 in Spant! in Bussum, Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB BUSSUM, telefoon: 035-6933254
 
Inschrijvingsvoorwaarden
Deelname aan dit congres bedraagt € 279,00 excl. BTW en is inclusief lunch, consumpties, congresmateriaal en het boek Help mijn juf is een paard! van Paulien Rutgers. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier op deze website www.congreservaringsleren.nl. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een bevestiging en factuur voor de betaling van deelnamekosten.
 
Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij u naar www.logacom.nl
 
Kortingsregelingen
EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen 10% korting op de deelnamekosten, EARLY BIRD prijs is €251,10 excl. btwVoorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 15 september 2017 online is ingevoerd
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting. 
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd. 
SoziO- en PIP-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. 
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.
Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding (online & offline). Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 9 november  2017 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 9 en 16 november 2017 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 16 november 2017 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
 
Congressecretariaat
 
Nadere informatie
Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam
T 020-3203364
F 020-3308040
 
Twitter: @Logacom