Contact|

Ervaringsleren
met paarden

Accreditatie

23 NOV 2017 | BUSSUM

Voor dit congres wordt accreditatie aangevraagd bij:

  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) 
  • Registerleraar

Procedure & Voorwaarden

Indien u gebruik wilt maken van accreditatie, dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (office@logacom.nl) of bellen (020-3203364). Op de congresdag zelf bent u uiteraard van harte welkom onze registratiebalie.

Presentie verplicht
Voor het verkrijgen van punten is aanwezigheid verplicht. Om dit aan te tonen dient u bij vertrek één van de presentielijsten tekenen. Een aantal verenigingen vereisen dat een deelnemer tenminste 90% van de bijeenkomst aanwezig is geweest, deze regeling houden wij aan voor alle accreditaties en voor het afgeven van een certificaat van deelname. Presentie wordt alleen doorgevoerd van deelnemers die de presentielijst na 15:45 uur hebben getekend. Indien u eerder vertrekt maken wij hiervan een aantekening om de beroepsvereniging op de hoogte te stellen. Toekenning van punten is niet aan scholingsaanbieder Logacom, maar aan de accreditatiecommissie van de beroepsvereniging.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer heeft u bij uw aanmelding op kunnen geven. Indien u dit nog niet gedaan heeft, kunt u zich bij onze registratiebalie melden of een e-mail sturen naar office@logacom.nl.

Puntentoekenning

Indien accreditaties voor dit congres zijn goedgekeurd dan vermelden wij op deze website eventuele sepcificaties, de betreffende categorieën en het aantal punten dat is toegekend. 

​Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
Het SKJ heeft het Ervaringsleren met paarden (ID nummer: SKJ199954) geaccrediteerd voor de Categorie Vrije ruimte jeugdzorgwerker. Deelname levert in Subcategorie Referaat/studiedag/conferentie/congres/symposium 2,00 accreditatiepunten.

Registerleraar.nl
Congres ervaringsleren met paarden met registratienummer YmxpPie6kV is gevalideerd door de registercommissie. Deze is nu met 4 RU (registeruren) opgenomen in registerleraar.nl.